Preskočite na glavni sadržaj

Dramska offline & online

Online upisi u Tirenin dramski studio traju do nedjelje, 13. rujna. Satovi dramske će se ovisno o mogućnostima i epidemiološkoj situaciji održavati na dosadašnjim lokacijama, na otvorenom ili preko Zooma, ali regularno i bez prekida.
prijava: 13.09.2020
url: http://www.tirena.hr/

Teatar Tirena je sa svoje 24 dramske grupe koje na 7 različitih lokacija vodi 11 dramskih pedagoga jedan od najvećih dramskih studija u Hrvatskoj! Već 23 godine u Tireni djeca odrastaju uz dramski odgoj i upoznaju se s dramskim stvaralaštvom i kazalištem. Dramski odgoj izuzetno je koristan za razvoj osobnosti, izražajnosti i samopouzdanja. Djeca postaju slobodnija, uče komunicirati, raditi u grupi, poštovati tuđe mišljenje i izboriti se za svoje. Kroz igru se razvijaju kreativnost i mašta.
 
Tirenine dramske grupe svoje predstave igraju na Danima Teatra Tirene i festivalima za djecu i mlade, redovno sudjeluju na SKAZ-u i ASSITEJ-evom festivalu profesionalno vođenih grupa za djecu i mlade. Djeca i mladi iz Tirene sudjelovali su na Europskim dramskim susretima u Finskoj, Rusiji, Mađarskoj, Belgiji, Turskoj, Velikoj Britaniji, Švedskoj, i Danskoj. Dramski studio Tirena mjesto je umjetničko-pedagoške prakse Poslijediplomskog specijalističkog studija dramske pedagogije.
 
U neku od Tireninih dramskih grupa (od predškolske do studentske) možete se upisati od do 13. rujna online! Sve informacije o online upisima, lokacijama i terminima možete naći na Tireninoj web stranici www.tirena.hr.