Preskočite na glavni sadržaj

Varaždin: 3 dana za 100 godina budućnosti

Od 11. do 13. rujna će se u Varaždinu održati trodnevni događaj '3 dana za 100 godina budućnosti', u sklopu projekta Participativnog planiranja i izrade natječajnog zadatka za provedbu arhitektonskog natječaja Glazbene škole u Varaždinu.
vrijeme: 11.09.2020.
mjesto: Varaždin
url: https://www.facebook.com/skolagradiskolu

Događaj obuhvaća seriju radionica, anketa i diskusija kroz koje će se direktnim doprinosom korisnika škole analizirati prostorne potrebe škole, koje su njenim razvojem od useljenja u palaču Erdödy-Patačić pred 15-ak godina nadišle postojeće kapacitete. Učenici, djelatnici škole, roditelji, predstavnici udruga i institucija te zainteresirani građani će zajednički, uz moderaciju tima arhitekata, kreirati viziju nove varaždinske Glazbene škole. Rezultati će se koristiti kao temelj za izradu natječajnog zadatka odnosno provedbu arhitektonskog natječaja s ciljem osiguravanja najveće moguće prikladnosti za sve korisnike i održivost buduće škole.

Nositelj projekta je Varaždinska županija, a provodi ga Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s međunarodnim stručnjacima u planiranju škola te uz podršku lokalne Udruge nuSynergetic.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na: skolagradiskolu.typeform.com/to/uBKQlw99

Broj sudionika je ograničen, s obzirom na mogućnosti moderacije i epidemiološke mjere.

Pratite novosti na: facebook.com/skolagradiskolu