Preskočite na glavni sadržaj

Goran Bare i Majke 26. rujna u garaži MSU-a

Goran Bare i Majke nastupit će u subotu, 26. rujna, u open air prostoru garaže Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu, gdje će izvesti presjek iz kataloga rock klasika svoje više od tri desetljeća duge karijere.
vrijeme: 26.09.2020.
mjesto: Zagreb; MSU
url: http://www.msu.hr

Kako se ističe u najavi, bit će to prilika da se uživo zagrebačkoj publici predstavi i aktualan singl "Rođen za suze", kojim se najavljuje novi studijski album planiran za 2021. godinu.
 
Bare sam potpisuje glazbu i tekst novog singla, dok je za aranžman zaslužan Mario Rašić. Spot je režirao Filip Gržinčić.
 
"Sinopsis spota je zamišljen kao 'krštenje', odnosno katarza za otpuštanje tog jedinog grijeha, kako kaže tekst – rođenja za suze koje ne teku", rekao je Gržinčić. "Crna voda simbolizira godine teškog života, a solo dionica u sredini pjesme je meditacija za vrijeme zarona i suočavanja sa samim sobom. Naposljetku, te suze koje se ne ispoljavaju izazivaju bijes i oslobođenje emocija kroz simbol kiše koji se prožima kroz cijeli spot", pojasnio je redatelj o čemu govori nova Baretova pjesma.
 
Koncert Bareta i Majki bit će održan pridržavajući se svih epidemioloških pravila i u limitiranom kapacitetu od samo 700 ulaznica, u prodaji od 4. rujna. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13) te sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr. (Hina)