Preskočite na glavni sadržaj

Otvorenje Urbanog parka Hrvatskog doma u Karlovcu

U okviru projekta Hrvatski dom u centru uređen je okoliš zgrade Hrvatskog doma u Karlovcu, za potrebe dnevnog boravka na otvorenom, kao primjer dobre prakse suradnje civilnog i javnog sektora. Otvorenje Urbanog parka HD održat će se prigodnim programima 4. i 5. rujna 2020.
vrijeme: 04.09.2020.
mjesto: Karlovac
url: http://kaoperativa.org/

Okoliš Hrvatskog doma dobio je dnevni boravak na otvorenom! Prostor za odmor, druženje i raznovrsne programe uređen je u okviru projekta Hrvatski dom u centru kao praktičan primjer dobre suradnje civilnog i javnog sektora. Park je javna površina namijenjena cjelogodišnjem korištenju, dok će se programi provoditi u razdoblju od travnja do studenog kao poticaj razvoju nezavisne kulturne scene i suradničkih projekata udruga, ustanova u kulturi i svih zainteresiranih građana.
 
Program otvorenja započinje kreativnom radionicom Kockice pričalice Gradske knjižnice Ivan Goran Kovačić i nastavlja se u popodnevnim satima rock antologijom uz DJ Kinu. Samo otvorenje parka je u 18 sati, nakon čega se nastavljamo družiti s Kinom do ranih večernjih sati kad nastupaju Cura i Dečko.
 
Druženje u parku nastavljamo u subotu, od 15 sati, uz izložbu F12: Art u park vol 1., Panov mali buvljak i Park Sessions koji donosi nastupe MAR, Miriam i Nine Romić/Jelene Galić.
 
Facebook event

Projekt Hrvatski dom u centru (UP.04.2.1.0022) provodi Savez udruga KAoperativa u partnerstvu s Gradom Karlovcem. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1 947 612,50 kn. Sufinancirala ga je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu 1 655 470,63 kn (85%). Projekt traje 24 mjeseca, od 29. listopada 2018. godine do 29. listopada 2020. godine.