Preskočite na glavni sadržaj

Fantastic Zagreb nastavlja s projekcijama na Ljetnoj pozornici Tuškanac, a od 16. 7. filmski program kreće i u Kinu Tuškanac

Ljubitelji žanrovskog filma u velikom su broju pohodili prva četiri dana 10. izdanja Fantastic Zagreb Film Festivala uživajući u kultnim klasicima i premijernim naslovima. Novi tjedan započinje projekcijom kultnog SF trilera „Totalni opoziv“ ("Total Recall") koji slavi 30. godišnjicu.
vrijeme: 13.07.2020.
url: https://2020.fantastic-zagreb.com/

Već sljedeće večeri Fantastic Zagreb prikazuje jedan od najhvaljenijih horora ove godine „Relikt“ ("Relic"). Nakon svjetske  premijere na ovogodišnjem filmskom festivalu Sundance, "Relikt" svoju europsku premijeru ima upravo na Fantastic Zagreb Film Festivalu.

Sredina tjedna rezervirana je za SF avanturu „Povratak u budućnost“ koja slavi 35. rođendan! Ovjenčan nizom nagrada danas uživa status jednog od najomiljenijih holivudskih filmova čija popularnost s godinama samo raste.

Od četvrtka 16. 7. Fantastic Zagreb kreće i u Kinu Tuškanac s projekcijama od 19 sati. Program otvara „Kabinet dr. Caligarija“ koji ove godine slavi stoti rođendan! Remek-djelo njemačkog ekspresionizma smatra se i jednim od temeljnih djela žanrovske kinematografije, a Fantastic Zagreb prikazuje digitalno restauriranu kopiju sa zvučnim zapisom! Istu večer od 21.30 na Ljetnoj pozornici Tuškanac prikazuje se crna komedija „Dođi k tatici“ ("Come To Daddy").

Kompletan filmski program, cijene ulaznica i ostale informacije dostupne su na službenoj web stranici festivala: fantastic-zagreb.com, a najnovije vijesti i festivalske aktivnosti na našoj Facebook stranici facebook.com/FantasticZagreb