Preskočite na glavni sadržaj

Musical Madness Week

Glumački studio The Acting Studio (Medley Teatra) i plesni klub JazzElle organiziraju 'Musical Madness Week', četverodnevnu mjuzikl radionicu koja će se održati od 2. do 5. srpnja 2020.
vrijeme: 02.07.2020.
prijava: 01.07.2020
mjesto: Zagreb; Medley Teatar Avenija Dubrovnik 15, Zagrebački velesajam Paviljon 8A, 2. kat
url: http://www.jazzelle.hr/
Za kraj kazališne sezone i dobar početak ljeta, The Acting Studio (Medley Teatra) i plesni klub JazzElle donose vam “Musical Madness Week”, četverodnevnu intenzivnu radionicu temeljenu na broadwayjskom hit mjuziklu “Moulin Rouge” koji je zaraznom pričom i glazbom osvojio srca kazališne publike New Yorka i u kratko vrijeme postao jedan od najpopularnijih mjuzikala današnjice.

 

Voditeljski tim čine koreografkinja i plesna pedagoginja Tihana Strmečki, glumac i dramski pedagog Marin Bukvić, dramaturginja i dramska pedagoginja Nina Horvat te vokalna pedagoginja Iva Bardun. Za vrijeme trajanja radionice, sudionici će biti vođeni kroz povijest Broadwaya i rada u segmentima pjevanja, plesa, glume i dramaturgije na primjeru hit mjuzikla “Moulin Rouge”.

 

“Ova je intenzivna radionica rezultat odlične suradnje umjetnika edukatora koji se profesionalno bave mjuziklom kroz koreografiju, glumu, pjevanje i dramaturgiju. Cilj je zahtjevnu formu mjuzikla približiti kroz sva tri izvedbena polja polaznicima, koji ovu kazališnu formu vole i kao publika i kao izvođači”, izjavila je profesionalna mjuzikl koreografkinja i umjetnička voditeljica kluba “JazzElle” Tihana Strmečki.

 

Radionica je prilagođena za sve znatiželjne polaznike bez obzira na prethodno iskustvo u plesu, pjevanju i/ili glumi. Posljednji dan radionice, za polaznike koji to žele, bit će organizirano snimanje postavljenog materijala, koje će se potom i objaviti na društvenim mrežama kao rezultat intenzivnog rada sa svim voditeljima.

 

“Nakon planetarnog uspjeha filma, 'Moulin Rouge' dobio je svoju kazališnu mjuzikl verziju na Broadwayu 2019. godine, te vrlo brzo postao 'hot ticket' najpoznatijeg svjetskog kazališnog centra. Veliki uspjeh mjuzikla i zarazne pjesme koje ga prožimaju bili su presudni da kroz radionicu prvi donesemo dašak 'Moulin Rougea' ravno iz New Yorka u Zagreb! “, kaže umjetnički voditelj “The Acting Studia” Marin Bukvić.

 

Radionica će se održati od 2. do 5. srpnja u prostoru Edukacijskog centra Medley Teatar, u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Prijave za radionicu su otvorene do 1. srpnja.

Facebook event