Preskočite na glavni sadržaj

7. Revija europskog filma na Ljetnoj pozornici Tuškanac, u KIC-u i Kinu Metropolis MSU

Od subote, 20. lipnja do srijede, 1. srpnja, prigodom obilježavanja sedme godine članstva Hrvatske u Europskoj uniji, održat će se 7. Revija europskog filma na tri zagrebačke lokacije.
vrijeme: 20.06.2020.
mjesto: Zagreb; Ljetna pozornica Tuškanac, KIC i Kino Metropolis MSU
url: http://www.reuf.eu/
Prvi tjedan projekcije se odvijaju na Ljetnoj pozornici Tuškanac s početkom u 21.30., potom od 27. do 29. lipnja u KIC-u i konačno od 30. lipnja do 1. srpnja u Kinu Metropolis MSU. Bit će prikazano 14 najpopularnijih europskih filmova iz repertoara Kina Metropolis. Filmovi dolaze iz Velike Britanije, Italije, Francuske, Njemačke, Španjolske, Švedske, Belgije i Rumunjske. Žanrovski su to romantične komedije, biografske drame i kriminalističke drame.

 

Program se odvija zahvaljujući potpori Ministarstva vanjskih i europskih poslova i Grada Zagreba. Ulaz na sve projekcije je slobodan, no broj sjedala je ograničen pa pozivamo gledatelje da zauzmu svoja mjesta na vrijeme. U slučaju kiše filmovi planirani za Ljetnu pozornicu Tuškanac bit će prikazani u Kinu Metropolis MSU.

 

Informacije o filmovima koji se prikazuju u program Revije europskog filma te vremenu prikazivanja, može se pronaći na web-stranici www.reuf.eu, a događaj se može pratiti in a Facebook stranici www.facebook.com/revijaeuropskogfilma.