Preskočite na glavni sadržaj

Potvrđeno održavanje 18. Seasplash festivala

Seasplash festival će se ipak održati od 16. do 19. srpnja na Martinskoj kod Šibenika, priopćili su u srijedu organizatori dodavši da na njemu neće nastupiti Asian Dub Foundation, Pitch Black, ST!llness i Crazy Baldhead, a finalni line-up objavit će sljedeći tjedan.
vrijeme: 16.07.2020.
mjesto: Šibenik; Martinska
url: http://seasplash-festival.com/hr/
"Seasplash festival slavi ovo ljeto punoljetnost na Martinskoj kod Šibenika, a zbog okolnosti koje su pogodile cijeli svijet ipak će ovo izdanje festivala dobiti jedan poseban naziv - Seasplash Corona Dance", poručili su u priopćenju organizatori.

 

Dodaju da od 16. do 19. srpnja na Martinsku dolazi većina najavljenih izvođača, a pridružit će im se novi izvođači čija će se imena objaviti sljedećeg tjedna, u finalnom line-upu festivala.

 

"Na žalost, zbog pandemije i nemogućnosti putovanja ove godine ipak nećemo uživati u nastupima Asian Dub Foundationa, Pitch Blacka, ST!llnessa i Crazy Baldheada", poručili su dodavši da će se izvođači koji ne mogu nastupiti ove godine pojaviti u nekom od idućih izdanja festivala.

 

Organizatori poručuju da Seasplash pruža i dalje bogat i zanimljiv niz glazbenih gostiju, te niz besplatnih radionica, kamp u hladu borove šume, trgovinu ploča i merchandisea, zabave na plaži te opuštenu atmosferu po kojoj je festival naširoko poznat. (Hina)