Preskočite na glavni sadržaj

Počeo 'Ljetni sajam knjiga' na Zagrebačkom velesajmu

Velik izbor knjiga deset različitih izdavača s popustima do čak 80 posto nudi 'Ljetni sajam knjiga' koji se održava na Zagrebačkom velesajmu od 1. do 30. lipnja 2020.
vrijeme: 01.06.2020.
mjesto: Zagreb; Zagrebački velsajam
url: https://hr-hr.facebook.com/zagreb.fair/
Iako nas do Interlibera dijeli dugo i toplo ljeto, kako bi lakše dočekali mjesec studeni i ove nas godine možete potražiti na „Ljetnom sajmu knjige“.

 

U paviljonu 7A Zagrebačkog velesajma posjetitelje će od 1. lipnja do 30. lipnja svakoga dana od 10:30 do 20 sati dočekati brojni vrhunski hit naslovi i uspješnice s popustima od 10 do 80 posto.

 

Najbolja izdanja knjiga na jednome mjestu predstavit će deset različitih izdavača: Fraktura, Mozaik knjiga, Ljevak, VBZ, Znanje, Profil, Fokus komunikacije, Planetopija, Buybook i 24 sata.

 

Ljeto je vrijeme kad se odmaramo od silnih obaveza koji su nas okupirale proteklu, ali i ovu za sve veoma burnu godinu. Bez obzira gdje provodili svoj zasluženi godišnji odmor, jednu uputu nemojte smetnuti s uma: «Sindrom ljetne knjigomanije» službeno se javlja na Zagrebačkom velesajmu od 1. do 30. lipnja“.