Preskočite na glavni sadržaj

Poziv za sudjelovanje u online izložbi fotografija 'Volim Zagreb'

U povodu obilježavanja i proslave Dana grada Zagreba, CZKIO Susedgrad poziva da slanjem radova sudjelujete u online izložbi fotografija 'Volim Zagreb' koja će biti predstavljena na Facebook i web stranici Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad.
prijava: 29.05.2020
url: https://www.czkio-susedgrad.hr/

''Svaki kvart, park, ulica i klupa u našem gradu ima svoju priču koju ste upravo vi stvorili. Priču koju možda znaju samo likovi kipova s pročelja zgrada. Sve te priče čine duh grada koji je ove godine snažniji no ikada, iako je ranjen pandemijom i potresima.

Znamo da imate omiljeno mjesto u našem lijepom gradu, mjesto koje volite promatrati u tišini, šetnji ili na kavi s prijateljima, mjesto koje vam je na trenutak uzelo pažnju i izmamilo osmijeh. To može biti park, ulica, zgrada, skulptura, jezero, umjetnički grafiti, stadion ili neko mjesto u gradu gdje se osjećate ugodno.

Fotografirajte s fotoaparatom ili mobitelom to mjesto. Fotografija može biti u boji ili crno-bijela, a broj radova nije ograničen. Uz fotografiju napišite u kojem kvartu se nalazi prizor vaše fotografije i podijelite je sa svima nama.

Fotografske uratke pošaljite na mail adresu: vedran@czkio-susedgrad.hr ili ivana@czkio-susedgrad.hr ,

a mi ćemo ih objaviti u našoj online galeriji na Facebook i web stranici Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad.'', stoji u pozivu organizatora.