Preskočite na glavni sadržaj

Otvorene su prijave za filmsku radionicu 'Moj Krk u jednom kadru'

Ljetna filmska radionica 'Moj Krk u jednom kadru' održat će se u gradu Krku u organizaciji Hrvatskog društva dramskih umjetnika, u suradnji s udrugom Knezovi Krčki Frankopani. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijave traju do 15. lipnja 2020.!
vrijeme: 01.07.2020.
prijava: 15.06.2020
url: http://knezovikrckifrankopani.hr/
Moj Krk u jednom kadru

 

U Gradu Krku treću se godinu zaredom održava projekt "Mladi za mlade u malome gradu" Hrvatskoga društva dramskih umjetnika, koji je dio javnih programa u kulturi Ministarstva kulture, kojeg realiziraju redateljica Frana Marija Vulić Vranković i glumica Ana Vilenica. Program se sastoji od kazališnih i filmskih radionica. Ove su godine već održane kazališne radionice, a program se nastavlja u srpnju filmskom radionicom.

 

Ana Vilenica će od 1. do 11. srpnja 2020. podučavati djecu od 8 do 12 godina osnovnim filmskim tehnikama na radionici "Moj Krk u jednom kadru". Kako sam naziv govori polaznici će razraditi scenariji i potom u jednome kadru snimiti kratki film o Gradu Krku.

 

Radionica se odvija u suradnji s udrugom Knezovi Krčki Frankopani a prijave se primaju na mail knezovi@knezovikrckifrankopani.hr do 15. lipnja. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a maksimalan broj polaznika je 10.

 

http://knezovikrckifrankopani.hr/