Preskočite na glavni sadržaj

Virtualni koncerti 'Camerata Cantilly - Connected'

Camerata Cantilly, jedini hrvatski Harmonie ansambl, od 8. svibnja započinje s emitiranjem odabranih ulomaka svojih koncerata na svome YouTube kanalu svakoga petka u 18.30 sati. 
vrijeme: 08.05.2020. Petkom u 18.30h
url: http://www.youtube.com/CamerataCantilly

Online premijere donose snimke koncerata održanih 2018. i 2019. godine u Zagrebu, Šibeniku i Kutini, kao i snimku svečanog koncerta kojim je Ansambl proslavio 5. godišnjicu djelovanja, a kojeg su zabilježile kamere Hrvatske televizije.

Od samoga početka Camerata Cantilly veliku pozornost pridaje audio-video produkciji, te redovitoj prezentaciji putem glavnih društvenih mreža, a za vrijeme stanke uzrokovane pandemijom na isti način nastavlja komunicirati sa svojom publikom predstavljajući joj neka od najvažnijih djela nastalih za medij što uključuje i djela hrvatskih skladatelja. Prvi na programu je Beethovenov jedini puhački Oktet, nakon kojeg na red dolaze djela Gershwina, Rossinija, Gounoda i dr. Najave, inserte i ostale multimedijalne sadržaje moguće je pratiti na Instagram, Facebook te Twitter kanalu Ansambla.

Uz želju da se svi što prije vratimo na pozornice, Ansambl i njegov voditelj Mihael Paar upućuju pozivnicu na svoje male, virtualne koncerte pod naslovom "Camerata Cantilly – Connected".