Preskočite na glavni sadržaj

Online usluge Gradske knjižnice i čitaonice 'Ante Jagar' Novska

Gradske knjižnice i čitaonice 'Ante Jagar' Novska pokrenula je Youtube kanal (https://www.youtube.com/channel/UCxBQXoMjsV4FOEqg18Ybz1g) na kojem svakog utorka i četvrtka objavljuje svoje redovne aktivnosti koje su se inače održavale u prostoru knjižnice.
vrijeme: 07.05.2020.
url: https://www.youtube.com/channel/UCxBQXoMjsV4FOEqg18Ybz1g

Utorkom se održava pričaonica „Utorak za pričoljupce“ namijenjena djeci u kojoj se uz pomoć knjižničara upoznaju s pričama i knjigama, a temelj programa je pričanje i čitanje priča.

Četvrtak je posvećen kreativnim radionicama pod nazivom „Kreativni četvrtak“, a radionice su namijenjene kako odraslima, tako i djeci. Osim redovnih aktivnosti, objavljujemo i prigodne video sadržaje.

Također, sadržaji se objavljuju na društvenim mrežama, Facebook-u (https://web.facebook.com/knjiznica.novska/) i Instagramu (https://www.instagram.com/knjiznicanovska/).

Pokrenuta je i usluga posudbe e-knjiga putem ZakiBook aplikacije (http://knjiznica-novska.hr/index.php/vijesti/vijesti-mini-separator/accessories-2/item/808-posudba-e-knjiga-putem-aplikacije-zaki-book), a isto tako knjižnica je sudjelovala u manifestaciji Noći knjige programom kojem se još uvijek može pristupiti na našoj mrežnoj stranici. (http://knjiznica-novska.hr/index.php/vijesti/vijesti-mini-separator/accessories-2/item/822-noc-knjige-prvi-put-virtualno).