Preskočite na glavni sadržaj

Online premijera monokomedije 'Najluđa predstava na svijetu' Teatra Gavran

U subotu, 2. svibnja, točno u 12 sati, na YouTube kanalu Teatra Gavran ljubitelje kazališta očekuje online premijera monokomedije 'Najluđa predstava na svijetu', autora Mire Gavrana.
vrijeme: 02.05.2020. 12 h
url: http://www.teatar-gavran.hr/
Riječ je o neobičnoj i dinamičnoj predstavi u kojoj glumica Mladena Gavran interpretira čak dvanaest različitih uloga, a kojoj se razotkriva lice i naličje kazališnog svijeta.
 
“Ova monodrama mi je posebno draga jer mi se u njoj pružila mogućnost za kreiranje potpuno različitih likova. Uz to, kako je tema predstave život u kazalištu i ljubavne spletke nastojala sam u tome pronaći ono univerzalno s čime se mogu poistovjetiti i ljudi svih profila i svih profesija. Na toj monodrami sam radila gotovo pola godine, tražila je veliku energiju i preciznost od mene, ali nisam zažalila jer mi je u konačnici publika uzvratila blagonaklonošću. Zahvaljujući tome što je u pitanju živa snimka pred publikom, vjerujem da će i u ovom izdanju pružiti zadovoljstvo gledateljima” rekla je tim povodom glumica Mladena Gavran
 
Ovu nagrađivanu kazališnu uspješnicu je svojedobno publika jako voljela. Za dvanaest odigranih uloga Mladena Gavran dobila je godišnju nagradu "Vladimir Nazor", dok je Miro Gavran dobio za tekst ove monodrame nagradu "Marin Držić", te nagradu "Ivan Raos".
 
Ne propustite pogledati predstavu začudnih glumačkih transformacija u kojoj ćete vidjeti izobilje neočekivanih kazališnih i ljubavnih spletki  koje će vas nasmijati do suza.
 
Autor: Miro Gavran
Gluma i režija : Mladena Gavran
Asistentica režije : Iva Srnec
Scena: Miljenko Sekulić 
Kostimi : Đurđa Janeš
Lutke: Gordana Krebelj
Glazba: Roderick Novy
Oblikovanje svjetla: Mario Vnučec i Damir Kruhak
Premijera: 06.11.2009.
 
https://www.youtube.com/channel/UCMAmmDOclpHRQsddnmjd2qw