Preskočite na glavni sadržaj

Najavljen izlazak kompilacije 'ZGB 2020'

Izdavačka kuća Rika Muzika objavit će u petak, 1. svibnja, kompilaciju 'ZGB 2020' putem Bandcampa. Kompilacija okuplja 19 renomiranih glazbenika na hrvatskoj sceni, uključujući Darka Rundeka, Chui, Mangroove, Jinx, ST!llness i brojne druge.
vrijeme: 01.05.2020.
url: https://www.rikamuzika.com/
U dogovoru sa izvođačima i njihovim izdavačima, Rika Muzika će sav prihod od Bandcamp prodaje donirati za pomoć zagrebačkoj alternativnoj sceni nakon potresa.

 

“Ovom kompilacijom želimo pridonijeti obnovi nezavisne scene u Zagrebu, i to primarno pomažući umjetnicima koji su radi potresa izgubili svoje domove i izvor prihoda, što je dodatno pojačano u uvjetima pandemije kada je zabavna industrija ionako na koljenima. Zajedništvo i kreativnost hrvatske alternativne scene koja gravitira oko Zagreba u središtu su ove kompilacije i utkane u emociju iza svake pjesme na albumu. Nijedan čovjek nije otok, i sada je važnije nego ikad doprinijeti novom i boljem sutra za sve nas. Sav prihod od prodaje ove kompilacije putem Bandcampa, Rika Muzika će donirati jednoj od zagrebačkih udruga koje pomažu oštećenima u potresu. Slušanjem albuma na digitalnim platformama, shareanjem kompilacije i interakcijom s našim sadržajem i izvođačima, pomažete nam prenijeti poruku zajedništva i pokazati da bez obzira na sve, stojimo jedni uz druge i ne odustajemo. Hvala svim izvođačima i izdavačima koji su pridonijeli stvaranju ove kompilacije i odrekli se vlastitih prihoda od prodaje”, poručuju izdavači.


https://rikamuzika.bandcamp.com/album/zgb-2020