Preskočite na glavni sadržaj

Online baletni klas Baleta HNK Split uživo na Međunarodni dan plesa

Na Međunarodni dan plesa u srijedu, 29. travnja, u 12,30 sati, Balet Hrvatskog narodnog kazališta Split održat će zajednički baletni klas. Unatoč tome što su vrata kazališta još uvijek zatvorena, plesači u svojim domovima svakodnevno održavaju svoju formu a na Međunarodni dan plesa 29. travnja odlučili su održati zajedničke vježbe, baletni klas u virtualnom prostoru, koji će biti uživo prenošen uživo na facebook stranici HNK Split. Vježbe će voditi solist Baleta HNK Split Aaron Kok.
vrijeme: 29.04.2020. 12,30 h
url: https://www.facebook.com/HNKSplit
 

Svi kojima ovih dana, kada su baletne sale zatvorene, nedostaju baletne vježbe, svi koji su se nekad u životu imali doticaj s baletnom umjetnošću i željeli bi ponovo početi s vježbanjem, pozvani su da se pridruže javnom online baletnom klasu splitskog Baleta na facebook stranici HNK Split.

 

Aaron Kok rođen je 1995. u Sydneyu, u Australiji. Baletno obrazovanje započeo je na McDonald College Performing Arts u Sydneyu, a nastavlja ga 2012. u Nizozemskoj na Dutch National Ballet Academy. Za vrijeme svog školovanja plesao je razne solističke uloge te se nakon diplome 2015. pridružuje poznatoj nizozemskoj plesnoj akademiji Introdans. Istovremeno radi i na svojm koreografskim projektima. Početkom 2017. dolazi u angažman Baleta HNK Split.

 

Prijenosu baletnog klasa može se pristupiti u srijedu 29. travnja u 12:30 h na facebook stranici HNK Split, na adresi https://www.facebook.com/HNKSplit

 

Facebook event