Preskočite na glavni sadržaj

Knjižnica i čitaonica Kutina online

Knjižnica i čitaonica Kutina obavještava kako je sada iako nije moguže podići željenu knjigu u tiskanom obliku, članovima Knjižnice kao i onima koji do sada to nisu bili, dostupna posudba e-knjige putem Zaki Book aplikacije. Knjižnica je nastavila provoditi svoje aktivnosti poput Pričaonice za djecu koja se sada održava putem YouTube kanala te na društvenim mrežama (Facebook), a na isti način djeluje i čitateljski klub.
vrijeme: 22.04.2020.
url: https://www.facebook.com/knjiznicakutina/
 

Također naglašavaju kako članovima kojima je članarina istekla, kao i novim članovima, poklanjaju besplatno produženje članarine do 31. svibnja 2020. godine, a da se zakasnine trenutno neće naplaćivati. Više informacija pronađite na poveznici: knjiznica-kutina.hr/posudite-e-knjigu-uz-besplatnu-clanarinu-do-kraja-svibnja/

 

Također, zainteresirani se mogu aktivno uključiti u aktivnosti koje se odvijaju putem Facebook stranice Dječjeg odjela Knjižnice Kutina. Knjižnica će tradicionalno sudjelovati i na manifestaciji Noći knjige za koju su pripremili online kviz, snimku lutkarske predstave, virtualnu izložbu te druge zanimljive aktivnosti.