Preskočite na glavni sadržaj

Webinar: Projekti književnih prijevoda 2020

Desk Kreativne Europe za potprogram Kultura najavljuje predstavljanje pojedinosti aktualnog poziva za potporu za Projekte književnih prijevoda (Literary Translations Projects, EACEA/05/2020) putem webinara! Ovim putem pozivaju sve koji žele saznati više o pozivu i postupku prijave da sudjeluju u webinaru u srijedu, 22. travnja, s početkom u 10 sati, u trajanju do 1 h 30 min.
vrijeme: 22.04.2020. 10 h
prijava: 20.4.2020
url: http://deskkultura.hr/
 

Detaljnije informacije o Pozivu dostupne su ovdje.

 

U terminu webinara pružit će sažeti pregled osnovnih informacija o Pozivu te pojasniti i demonstrirati novi proces podnošenja prijava. Prezentacija održanog webinara bit će naknadno dostupna ovdje.

 

U organizacijske svrhe, ljubazno molimo da prijavite svoje sudjelovanje putem obrasca dostupnog ovdje, zaključno s ponedjeljkom, 20. travnja 2020.g. Pozivamo Vas da iskoristite i priliku za postavljanje pitanja unaprijed (u za to predviđenom polju obrasca prijave sudjelovanja).

 

U nastavku navodimo upute za sudjelovanje u webinaru.

 

1. Otvorite poveznicu za pristup u browseru (preporučamo: Opera / Firefox / Google Chrome):

 

demo.bigbluebutton.org/gl/des-7ra-gxt

 

2. Upišite svoje ime i kliknite „Join“.

 

3. Ljubazno molimo da odaberete opciju „Listen only“.

 

Radi lakšeg praćenja pozivamo vas da tijekom webinara sva svoja pitanja postavljate napismeno putem chat box-a smještenog na ekranu lijevo od prezentacije.

 

Izvor: DESK Kreativne Europe