Preskočite na glavni sadržaj

Produljen rok za prijave na Summer Sessions 2020 međunarodnu rezidenciju

Udruga Metamedij i MI+ platforma pozivaju umjetnike do 35 godina starosti da se jave na poziv za sudjelovanje na Summer Sessions rezidencijalnom programu. Rok za prijavu je 1. svibanj 2020.!
prijava: 1.5.2020
url: http://metamedia.hr/
Mreža za razvoj talenata Summer Sessions nudi rezidencije umjetnicima u začetku karijere te produktivnu atmosferu, kvalitetnu produkciju i stručni feedback – sve što je potrebno za pokretanje ili razvoj profesionalnog umjetničkog projekta. Umjetnici koji budu primljeni u rezidencijalni program imati će priliku svoj rad javno predstaviti u državi članice mreže u kojoj budu gostovali, kao i u Hrvatskoj po povratku s rezidencije.

 

Tko se može prijaviti?

Poziv je namijenjen umjetnicima i dizajnerima iz Hrvatske koji se bave umjetnošću i tehnologijom, mlađi su od 35 godina i/ili su diplomirali prije manje od 5 godina od vremena prijave.

 

Zašto se prijaviti?

Summer Sessions mreža odabranim kandidatima/kandidatkinjama osigurava financijsku podršku (za troškove putovanja, smještaja, materijala i naknade), osiguran pristup tehničkim objektima i laboratorijima domaćinske organizacije, savjetovanje stručnjaka za produkciju, kustosa, voditelja projekta i/ili drugog osoblja, mogućnost javne prezentacije svog rada.

 

Kako se prijaviti?

Izradite konkretan prijedlog projekta (ne postoje zahtjevi i ograničenja vezana za temu, metodu i disciplinu)

Snimite videozapis u trajanju od 2 minute u kojem objašnjavate svoj projekt. Imajte na umu da videozapis pregledavaju sve organizacije uključene u mrežu te je stoga poželjno da koristite engleski jezik (gramatika i izgovor se ne ocjenjuju)

Videozapis prenesite na YouTube, Vimeo ili slične servise

Ispunite online obrazac za prijavu koji se nalazi ovdje. Ne zaboravite uključiti poveznicu na vaš video prijedlog.

*imajte na umu da na Youtube-u videozapis možete označiti kao “nenaveden” (unlisted). Time videozapis neće biti vidljiv osobama s kojima niste podijelili poveznicu. Na Vimeu možete postaviti lozinku.

 

Za potporu MI+ platforme prijaviti se mogu isključivo osobe iz Republike Hrvatske.

Rezultati selekcije biti će priopćeni sredinom svibnja 2020

Za sve dodatne informacije posjetite službenu Summer Sessions stranicu ili nas kontaktirajte putem e-maila contact@metamedia.hr
.

Više...