Preskočite na glavni sadržaj

Rade Šerbedžija u live stream talk showu Dnevni boravak na platformi R+

Glumac Rade Šerbedžija gostovat će u petak, 3. travnja, u live stream talk showu Dnevni boravak sa Zuberom, koji će se u 20 sati moći gledati u izravnom prijenosu na platformi R+.
vrijeme: 03.04.2020. 20 h
url: https://rplus.video/
Iako ima preko 50 tisuća followera na svojoj službenoj Facebook stranici, istaknuti hrvatski glumac s domaćom, regionalnom i internacionalnom glazbenom, kazališnom i filmskom karijerom do sada se nije aktivirao online. Situacija s covid-19 virusnom pandemijom potakla ga je da sa svojim obožavateljima počne i virtualno komunicirati, stoji u najavi.

 

Tako je u zadnjih nekoliko dana objavio nekoliko video statusa popraćenih dirljivim i motivirajućim statusima gdje ga se može poslušati kako citira ili čita pjesme i priče raznih autora, dajući uvid u svoj dom i svakodnevicu.

 

Njegove statuse dijeli i prenosi R+ platforma, na kojoj će večeras biti live prijenos njegova gostovanja u Dnevnom boravku kod Zubera. Preko live stream linka objavljenom na R+ Facebook stranici i eventu, gledatelji će moći slušati razgovor te slati svoja pitanja i komentare u stvarnom vremenu.

 

R+ platforma pokrenuta je kao jedinstveno mjesto na kojemu se kreativci, profesionalci i svi koji oni koji žele činiti dobro u društvu mogu kreativno izraziti, podijeliti svoje priče i iskustva, a kako bi njihove poruke došle do što većeg broja građana.

 

Svoju misiju širenja kvalitetnog, kulturnog i zabavnog sadržaja R+ nastavlja u subotu, 4. travnja, s novim formatom emisije Meza. U live stream on line talk showu Meza domaćini Mile Kekin i Robert Zuber ugostit će Shamsu 69 iz benda Brkovi, Branu Jakubovića iz benda Dubioza kolektiv, te Zonju (Zorana Markovića) iz Books of knjige (Crna Gora).

 

U nedjelju 5. travnja, u 20 sati glumac Goran Bogdan i režiser Srđan Golubović u Dnevnom boravku kod Zubera pričat će o filmu "Otac", koji je u kina trebao stići ovoga proljeća.

 

Detaljan raspored emisija i priča dostupan je na R+ službenoj web stranici (www.rplus.video) i Facebook stranici Rplus, a program se može pratiti i na You Tube kanalu Rplus. Sve live stream emisije ostaju trajno zabilježene na www.rplus.video. (Hina)