Preskočite na glavni sadržaj

40 tisuća ljudi za poeziju - veliko finale večeras

Kao vrhunac prve u nizu brojnih planiranih inicijativa objedinjenih pod nazivom ‘... iz dnevnog boravka’, 37 poetičnih videouradaka ukomponirani su u jedan, ali veoma vrijedan, koji će svi moći pogledati večeras, 25.3., od 20 sati na Facebooku Azimuta i Fotopoetike. Za video je zaslužno 37 umjetnika, a završnu produkciju potpisuju kreativci iz Photo Studio 82 iz Šibenika. 
vrijeme: 25.03.2020.

Kulturna inicijativa '…iz dnevnog boravka' koju su na Facebooku pokrenuli Fotopoetika i Azimut u Šibeniku, a kojom su kroz poeziju povezali cijelu regiju privukla je gotovo 40 tisuća osoba koliko ih je pogledalo i poslušalo poeziju po izboru 37 glazbenika, književnica, glumaca i glumica među kojima su bili Matija Dedić, Olja Savičević Ivančević, Ivanka Mazurkijević, Boris Štok, Maja Klarić, Aklea Neon, Slačala Bojan (Artan Lili), Boris Milanović (Palms Voice), Želimir Periš, Slobodan Nikolić, Monika Herceg, Franka Klarić i mnogi drugi.

Kulturna inicijativa ‘...iz dnevnog boravka’ nastavlja se već ovog vikenda, a nova umjetnička imena već su angažirana...

Ostanite u tijeku i pratite
Facebook stranicu Azimuta