Preskočite na glavni sadržaj

MiniMini ciklus Zagrebačke filharmonije na YouTubeu

Razdoblje suzdržavanja od javnih okupljanja zbog epidemije koronavirusa Zagrebačka filharmonija ispunit će emitiranjem na svojem YouTube kanalu koncertnih predstava "Ježeva kućica" i "Božić kod Zimogroznih".
vrijeme: 19.03.2020.
url: http://www.zgf.hr

Na poveznici https://www.youtube.com/watch?v=EvCmuc3tF2E&feature=youtu.be  dostupna je za gledanje predstava "Ježeva kućica" koju je prema popularnoj slikovnici Branka Ćopića i uz glazbu Hrvoja Hegedušića postavila redateljica Petra Radin.

Orkestralne aranžmane napravio je Marin Rabadan, FIlharmoničarima dirigira David Danzmayr, vokalni i dramski izvođači su Hana Hegedušić, Borko Perić, Vladimir Tintor, Ivana Husar Mlinac. Scenografiju i kostimografiju potpisuje Sara Lovrić Caparin.

Na poveznici https://youtu.be/Op0TkNATPhM dostupna je koncertna predstava "Božić kod Zimogroznih", po tekstu i u režiji Petre Radin, uz glazbu Dubravka Palanovića. Gluma i vokali: Hana Hegedušić, Jan Kerekeš, Dražen Bratulić, Lora Simikić. Dirigira Dinko Appelt.

"Ne možemo se družiti u Dvorani Lisinski, ali Vam zato ovo vrijeme možemo uljepšati sa našim predstavama koje možete naći na YouTube kanalu Zagrebačke filharmonije", priopćeno je. "Uz Zagrebačku filharmoniju i MiniMiniI ciklus uplovimo u svijet bajke, u svijet gdje su dozvoljeni samo osmijeh i radost. Mašta čini čuda. Čuvajte jedni druge i ljubite. I uživajte u našoj predstavi koju smo s toliko ljubavi stvarali. Dame i gospodo, cijeli jedan orkestar - samo za vas!", poručuju iz Zagrebačke filharmonije. (Hina)