Preskočite na glavni sadržaj

Radionica kinematografije: Enigmatične slike s Fredom Kelemenom

Otvorene su prijave na radionicu kinematografije pod mentorstvom Freda Kelemena, renomiranog njemačkog snimatelja i redatelja. Radionica će se održati u Kino klubu Split od 11. do 15. travnja.
vrijeme: 11.04.2020.
prijava: 31.03.2020
mjesto: Split; Kino klub Split, Ulica slobode 28
url: https://www.facebook.com/kinoklubsplit
Polaznici radionice učit će kako čak i u ograničenim produkcijskim uvjetima mogu kreirati dojmljivu filmsku fotografiju i uz elementarnu rasvjetu i u svakodnevnim uvjetima stvoriti osebujnu atmosferu za različite sinematične situacije. Kroz radionicu je planiran intenzivan praktični rad s rezultatima koji će naknadno biti i javno prezentirani. Detaljan raspored radionice dogovoriti će se s odabranim polaznicima.


Radionica prima 6 polaznika, a selekcija će se vršiti na osnovu prijave i (kratkog) motivacijskog pisma. Prijaviti se može putem on-line obrasca OVDJE do 31. 03. 2020.


Radionica je besplatna za članove, dok za sve ostale participacija iznosi 250 kn. Održavat će se na engleskom jeziku.


Ovogodišnji program Kino kluba Split u cijelosti je posvećen autorskim stvaralačkim pristupima, te je označen zajedničkim nazivom Enigmatične slike.


Rad Kino kluba Split podržavaju Hrvatski audiovizualni centar, Grad Split i Zaklada Kultura nova. Voditeljica programa je Sunčica Fradelić.

 
http://fredkelemen.com