Preskočite na glavni sadržaj

Gogol Bordello gypsy punk karavana stiže na INmusic festival #15! (Odgođeno!)

Gogol Bordello pridružuju se glazbenom programu jubilarnog 15. izdanja INmusic festivala, uz već objavljenje The Killers, Beck, Deftones, The Lumineers, Nick Mason's Saucerful of Secrets, Belle and Sebastian i Rival Sons. INmusic festival #15 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 22. do 24. lipnja.
vrijeme: 22.06.2020.
mjesto: Zagreb; Jarun
url: https://www.inmusicfestival.com/

Predvođen karizmatičnim Eugeneom Hützom, Gogol Bordello okuplja šaroliku skupinu glazbenika i perfomera iz svih dijelova svijeta čiji kulturni utjecaji formiraju i neponovljiv zvuk Gogol Bordella. Romski i istočnoeuropski utjecaji u pjesmama i nastupima Gogol Bordella spajaju se sa energičnim punk i dub elementima uz pratnju violine, harmonike pa čak i saksofona. Uz sedam studijskih albuma iza sebe, jedan EP, niz gostovanja s drugim glazbenicima i u dokumentarnim i igranim filmovima – između ostalog u Everything is Illuminated Lieva Schreibera i Madonninom redateljskom debiju Filth and Wisdom – Gogol Bordello je u svojih dva desetljeća neprestanog rada utvrdio svoj status kao jedan od najatraktivnijih i najneobičnijih pojava na svjetskoj glazbenoj sceni. Prepoznatljivo spontani i jedinstveni, uvijek posvećeni najboljem mogućem nastupu i interakciji sa publikom, Gogol Bordello je bend koji je uvijek na turneji i čije prisutstvo na pozornici nadilazi okvire uobičajenog koncerta i postaje teatralan i kaotičan perfromans koji zahtjeva pažnju. Gogol Bordello omiljeni su gosti na pozornicama diljem svijeta s dobrim razlogom, a njihov povratak na INmusic festival dobrodošao je ponovni posjet Hrvatskoj i doza punk-rock multikulturalizma!
 
U prodaji su trodnevne ulaznice za 15. INmusic festival koje se mogu nabaviti putem službenog INmusic webshopa po cijeni od 499 kn (+ troškovi transakcije) i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) po cijeni od 499 kn. Kamperske ulaznice za INmusic #15 dostupne su isključivo putem festivalskog webshopa po cijeni od 250 kn (+ troškovi transakcije) do isteka zaliha.