Preskočite na glavni sadržaj

Novi ciklus programa Poj - poezija, jednostavno

U tijeku su prijave za novi ciklus programa Poj - poezija, jednostavno kojeg organizira Svjetski savez mladih Hrvatska. Radionice se odvijaju u trajanju od 3 mjeseca na tjednoj bazi u 90-minutnom formatu za više grupa od 10 stalnih sudionika, a program započinje 16. ožujka u Zagrebu. Prijave za Poj otvorene su do 9. ožujka 2020.!
vrijeme: 16.03.2020.
prijava: 09.03.2020
mjesto: Zagreb
url: https://www.facebook.com/WorldYouthAllianceHrvatska/
Poj je kulturno-edukativni program s ciljem razvijanja čitateljskih i interpretacijskih kompetencija mladih na području poezije, promicanja čitanja kao načina provođenja slobodnog vremena i razvijanja kreativnog zajedništva mladih. Jednostavno rečeno, Poj je mjesto jednostavnog čitanja poezije.

 

Okosnicu programa čini ciklus od 10 radionica čitanja na kojima se uz pomoć teoretske pozadine i iskustava sudionika razvija zajedničko čitanje i kreativno tumačenje 50 pjesama suvremenih hrvatskih pjesnika - sve to uz jedinstvenu posvećenost kreativnosti, čitanju, zajedništvu i iskustvu. Fascinantne teorije, vječne rasprave i kreativne igre jamac su jedinstvenog iskustva vrhunske poezije koje nudi Poj, a sudionike ove godine čekaju i 3 posve nove pjesničke aktivnosti iznenađenja!

 

Prijave za Poj otvorene su do 9. 3. 2020. na sljedećoj poveznici: http://tinyurl.com/poezijajednostavno20