Preskočite na glavni sadržaj

31. Retkovački susreti kazališnih amatera u Vukovarsko-srijemskoj županiji (Odgođeno!)

31. Retkovački susreti kazališnih amatera u Vukovarsko-srijemskoj županiji će se od 6. do 22. ožujka 2020. godine održati u Retkovcima, mjestu stoljetne kazališne tradicije. Kazališni su susreti i ove godine međunarodnoga karaktera, a predstave će osim kazališta iz Hrvatske odigrati i kazališta iz Bosne i Hercegovine i Republike Srbije.
vrijeme: 06.03.2020.
mjesto: Retkovci; Dom kulture
url: http://www.kazaliste-retkovci.com/
Na 31. Retkovačkim susretima kazališnih amatera odlukom izbornice Selene Andrić, akademske glumice i umjetničke suradnice na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku, bit će odigrano deset kazališnih predstava i jedna monokomedija, a pozornicom će retkovačkoga Doma kulture kročiti stotinu glumaca-amatera.


Osim kazališnih uradaka, u popratnom će programu biti održano predstavljanje knjige Glumačko sazrijevanje autorice Mire Perić, osječke glumice i profesorice na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku.

 

Sve predstave u službenom će se natjecateljskom programu igrati s početkom u 20.00 sati u novoobnovljenoj kazališnoj dvorani Doma kulture u Retkovcima, koja će modernoga izgleda, u novome ruhu i tehnički iznimno opremljena, na daskama koje život znače, dočekati mnoge kazalištarce i vjernu publiku retkovačkih kazališnih susreta.


Program 31. Susreta


Programska knjižica

 

Napomena publici i posjetiteljima: Besplatne karte za sve predstave s numeracijom sjedećega mjesta u kazališnoj dvorani možete rezervirati svakoga dana u vremenu od 12.00 do 14.00 sati na kontakt telefon 095/516 – 36 − 22. Broj je sjedećih mjesta u kazališnoj dvorani ograničen! Telefonski rezervirane karte možete preuzeti sat vremena prije početka svake predstave u Domu kulture u Retkovcima (ulaz s ulične strane Doma).