Preskočite na glavni sadržaj

Poziv volonterima za prvi riječki Ambasador

Otvorene su prijave za volontere koji bi bili voljni pomoći u pripremi, organizaciji i realizaciji četvrte dodjele nagrada Ambasador elektroničke glazbe. Prijave se primaju do 3. ožujka 2020.!
prijava: 03.03.2020
mjesto: Rijeka
url: http://www.ambasador.hr/
 

Svečana manifestacija se održava u sklopu Rijeka EPK2020 - Četvrtak 19. ožujka 2020. - Pogon kulture (Rijeka) na kojoj će se okupiti oko 300-tinjak aktera scene iz domaće i regionalne elektroničke glazbene industrije. Program je svake godine sve kvalitetniji, zahtjevniji i sadržajniji.

 

Brojni volonteri od prve godine Ambasadora pa sve do danas (p)ostali su stalni suradnici na ovom i drugim projektima udruge Klubska kultura. Na prošlom izdanju Ambasador je realiziralo preko 40 kreativaca od čega je njih 15 volontiralo. Ono što treba je da, imate li viška vremena i volje na lageru, uskočite ili barem podijelite s prijateljem koji bi mogao biti zainteresiran za stjecanje iskustva i povezivanje sa zajednicom.

 

Prijave, uvjete i način na koji ćemo izvršiti selekciju volontera za Ambasador 2020. možete potražiti na ovoj adresi http://bit.ly/volonteri20.

 

Bacite koji redak, navedite ime, prezime, broj mobilnog telefona i koju rečenicu o tome što smatrate svojim prednostima, najvećim snagama ili specijalnošću, imate li već iskustva u organizaciji, produkciji, pressu, protokolu i u čemu bi mogli najbolje pripomoći. Najidealnije bi bilo da prijavljeni volonteri dolaze iz Rijeke ili okolice.