Preskočite na glavni sadržaj

Revijalno koncertno predstavljanje dobitnika Nagrade Status 2019.

U organizaciji Hrvatske glazbene unije i HGU Podružnice 2 Split, u utorak, 11. veljače, u nedavno otvorenom klubu Baraka, održat će se koncertno predstavljanje prošlogodišnjih dobitnika Nagrade Status.
vrijeme: 11.02.2020. 20 h
mjesto: Split; Klub Baraka, Vukovarska 35c, Split
url: https://nagrada-status.hgu.hr/

Od 20 sati moći ćete poslušati ponajbolje hrvatske instrumentaliste koji su se svojim radom, talentom i vrhunskom glazbenom izvedbom posebno istaknuli u diskografskoj i koncertnoj 2019. godini. Njima će se pridružiti i članovi splitske podružnice HGU, talentirani glazbenici uglavnom mlađe generacije.
 

Ljubitelji instrumentalnog zvuka i vokalnih izvedbi moći će uživati u skoro dva sata različite glazbe - od jazza i fusiona, do autorskog i klasičnog rocka i funka. Ulaz je slobodan, uz najavu dolaska na mail hgu.split@hgu.hr.
 

Nagradu Status dodjeljuje Hrvatska glazbena unija već 24. godinu za redom, za iznimne glazbene izvedbe i postignuća u pop/rock, narodnoj, etno i jazz glazbi, a o dobitnicima – temeljem pristiglih prijava kolega, odlučuju članovi stručnih komisija koje čine poznati i priznati hrvatski glazbenici i producenti, a takvo priznanje struke posebna je čast svakom dobitniku.