Preskočite na glavni sadržaj

Fašnički program 'Lisinski pleše pod maskama' 8. veljače

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog pripremila je za subotu, 8. veljače, svoj tradicionalni fašnički program 'Lisinski pleše pod maskama', s komičarem Željkom Pervanom kao glavnom atrakcijom.
vrijeme: 08.02.2020.
mjesto: Zagreb; KD Vatroslava Lisinskog
url: http://www.lisinski.hr
 

"Bit će to najveći karnevalski spektakl Grada Zagreba", rekao je Dražen Siriščević, direktor "Lisinskog" u srijedu na konferenciji za novinare, prigodno odjeven u krampusa najavivši bogati program u dvorani i oko nje, od  žonglera i body-paintinga do lutkarske predstave i Pervanovog stand-up nastupa.

 

Za glazbu će biti zadužen Disco Magic band, posjetitelje će zabavljati Cirkorama, nastupit će i lutkarski teatar Let s predstavom za djecu "Klatež", priredit će se radionica izrade maski, šetnja s Kolumbinama (prikaz povijesnih kostima), nastupit će KUD Podturen, a dobrodošlicu gostima poželjet će Zagrebačke mažoretkinje.

 

Željko Pervan nastupa u Velikoj dvorani, nakon što je raprodao show "Izlazak iz ormara“, koji će se održati 1. veljače. Najavio ga je kao 'horor stand-up", prvi takav u Hrvatskoj, objasnivši što za njega znači naslov njegova showa.

 

"U godinama sam kad mi je dozlogrdilo samo klimati glavom, ne reći što mislim o nekome i držati sve u sebi, kad bi mi radili obdukciju trebala bi doći i ekipa iz Čistoće da razvrsta sve što sam utrpao u sebe", rekao je.

 

Kaže da će sada svi biti pod maskama, no on je predugo imao masku klimavca. "Izlazak iz ormara je ono što čovjek uistinu jest, a dok je u ormaru radi ono što se očekuje od njega, onako kako misli da se treba ponašati", ustvrdio je.

 

Dino Bakić iz Disco Magic Banda, šestorke bogatog scenskog nastupa, rekao je da će nastojati rasplesati posjetitelje, a Petra Bokić iz Cirkorame da će taj kolektiv dovesti u "Lisinski" žonglere, štulaše, gataru, majstore body-paintinga.

 

Ulaznice za Pearl Jam i Guns N'Roses u Beču

 

Najbolje maske odabrat će žiri, a dodijelit će im se nagrade u kategorijama najbolje ženske, muške, grupne i dječje maske te najbolje maskiranog plesnog para. 

 

Nagrade su aranžmani za koncert grupe Pearl Jam u Beču, 7. srpnja, kao i za Guns N'Roses, koji će u istom gradu nastupiti 9. lipnja.


Tu je i kupon vrijedan 500 kuna za kupnju u web shopu www.zutiklik.hr koji daruje Hrvatska pošta, dok INA nagrađuje karticama za gorivo u iznosu od 700, 500 i 300 kuna.

 

Vikend besplatnog korištenja automobila Opel daruje Autowill, dodijelit će se i promo paketi Podravke, tri SPA paketa za dvoje Aquaparka Adamovec, te paket za Valentinovo – noćenje i večera u hotelu International.

 

Među nagradama su i vina vinarije Štampar, ulaznice za izložbe "Zemlja“ u Galeriji Klovićevi dvori i "Od imaginacije do animacije - šest desetljeća Zagreb filma“ u MSU te za predstavu "Antigona“ u HNK. (Hina)