Preskočite na glavni sadržaj

Javne galerije: Promocija i izložba Ohoho zin-a

Autonomni kulturni centar, kroz program Javne galerije, najavljuje promociju i izložbu Ohoho fanzina, koja će se održati u subotu, 21. prosinca, u Caffe baru Vespa, od 19 sati. Publikacija Ohoho fanzin,  nastala je tijekom istoimenoga Ohoho festivala stripa i street arta.
vrijeme: 21.12.2019. 19 h
mjesto: Zagreb; Caffe bar Vespa, Ilica 8
url: https://www.facebook.com/ohoho.festival/
Kako je ove godine datum održavanja festivala pao na Dan antifašističke borbe, tema festival bila je upravo subverzija i antifašizam i to u modernom kapitalističkom društvu.

 

Također, u istom ruhu je objavljen i javni poziv za crtanje za OHOHOzin na sto je odgovorila cijela silina fantastičnih autora/ica kao što su Aleksandar Zograf, Iztok Sitar, Ivana Geček, Jana Adamović, Mihaela Erceg, Karla Skok, Klara Rusan, Korina Hunjak, Lucija Mitar, Dragana Kuprešanin, Stipan Tadić, Matija Pisačić, Lea Kralj Jager i Marko Dješka.

 

Naš moderator Darko Josipović će na vruće stolice posjesti Mihaelu, Itzoka, Janu i Draganu koji će nam reći nešto o svom radu.

 

Uz ovaj razgovor s autorima priredili smo za vas i izložbu na kojoj ćete moći pogledati selekciju najboljih tabli iz Zina.

 

Ohoho festival program je Autonomnog kulturnog centra Attack.

 

Program Javne galerije provodi se kroz projekt Korak dalje prema uključivoj kulturi. Organizacija događaja sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.

 

Projekt Korak dalje – prema uključivoj kulturi AKC provodi u partnerstvu s organizacijama: Kulturtreger, Savez udruga Operacija grad, Multimedijalni institut (MI2), Udruženje za razvoj kulture – URK, WHW / Što, kako i za koga, KONTEJNER | biro suvremene umjetničke prakse i Centar za mirovne studije.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj događaja isključiva je odgovornost Udruge za promicanje kultura Kulturtreger.