Preskočite na glavni sadržaj

Osijek: 4. Međunarodni znanstveni skup Europski realiteti – Kretanja

Četvrti Međunarodni znanstveni skup Europski realiteti pod krovnom temom 'Kretanja' održat će se u četvrtak i petak, 12. i 13. prosinca, u prostorijama Odsjeka za kulturu, medije i menadžment Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku (Trg Svetog Trojstva 3, Tvrđa) i Stare pekare (Trg Vatroslava Lisinskog, Tvrđa).
vrijeme: 12.12.2019.
mjesto: Osijek
url: http://www.uaos.unios.hr/
 

Konferencija će okupiti više od 130 sudionika iz deset zemalja (Španjolske, Njemačke, Portugala, Slovačke, Italije, Mađarske, Južne Koreje, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske) koji će tijekom dva dana održati više od 70 izlaganja u različitim područjima.

 

Organizator je skupa Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku, a pokrovitelj je Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti. Suorganizatori su: Grad Osijek, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta u Osijeku, Filozofski fakultet Sveučilišta u Osijeku, Univerzita Sv Cyrila a Metoda Trnava, Faculty of Mass Media Communication (Slovačka), Hochschule der Medien Stuttgart (Njemačka), Vytautas Magnus University, Academy of Education (Litva), Universidad Complutense Madrid, Facultad de Ciencias de la Información (Španjolska) i Politécnico do Porto (Portugal). Partner je konferencije Osječko-baranjska županija.

 

Opširnije…