Preskočite na glavni sadržaj

Sinead O’Connor 15. siječnja u Tvornici kulture

Kontroverzna irska pjevačica i kantautorica Sinead O’Connor 15. siječnja premijerno nastupa u Tvornici kulture, a na koncert ograničenog kapaciteta moći će doći tek 1200 ljubitelja njezina rada, nakon čega kreće na veliku američku turneju, najavio je organizator koncerta agencija LAA.
vrijeme: 15.01.2020.
mjesto: Zagreb; Tvornica kulture, Šubićeva 2
url: http://www.tvornicakulture.com
 

"Po mnogima jedan od najvećih talenata glazbene industrije, od sredine 80-ih godina prošlog stoljeća do danas, O’Connor iza sebe ima izuzetno živopisnu karijeru, omeđenu gomilama skandala, kontroverzi i sjajnih pjesama", ističe LAA.

 

Pritom podsjeća na njezinu verziju Princeove pjesme "Nothing Compares 2 U", koja slovi za jedan od najvećih pop hitova svih vremena i među najizvođenijim je pjesmama na radio stanicama unazad 30 godina.

 

Karijeru su joj obilježili i skandali poput zahtjeva da ju izbrišu s Grammy nominacija koje je često dobivala, trganja Papine slike u Saturday Night Live emisiji, javnog rata s Madonnom ili prekidanja koncerata.

 

"Usprkos svemu, zadnjih godina O’Connor doživljava pravi procvat karijere. S novim bandom rasprodaje koncertne dvorane na Otoku, kontinentalnoj Europi, a nakon zagrebačkoj koncerta kreće i na svoju veliku američku turneju, prvu nakon niza godina. Koncertni izvještaji govore o njenim najboljim nastupima unazad 15-ak godina", priopćio je organizator.

 

Dodaje se kako je  O’Connor na vrhuncu karijere, početkom 90-ih, među svojim fanovima imala svitu velikih imena kao što su Elton John, Bono, Mary J. Blige i mnogi drugi.

 

Ulaznice za zagrebački koncert u prodaju idu već danas po early bird cijeni od 180 kuna. (Hina)