Preskočite na glavni sadržaj

Masterclass s Laurie Hutzler

eQuinoxe Europe započinje s novim tromjesečnim mastrclass programom naziva 'The Saturday Sessions' koji će se održati u različitim europskim gradovima. Prvo događanje je planirano u subotu, 30. studenog, od 9,30 do 16,30 sati, u prostoru Novinarskog doma, Perkovčeva 2.
vrijeme: 30.11.2019.
mjesto: Zagreb; HND, Perkovčeva 2
url: http://www.equinoxe-europe.org/
„The Saturday Sessions“ obuhvatit će različite scenarističke teme počevši od predavanja američke medijske savjetnice Laurie Hutzler u Zagrebu o potrebi razvijanja uvjerljivih likova u scenariju („Emocionalni alati: Dođite do srži priče!“) i nastavit će se tijekom prvog tromjesečja 2020 u Munchenu s predavanjima Davida Magee, dvostrukog kandidata za prestižnu nagradu Oscar (Pijev život, Marry Poppins, Pronalazak Neverlanda).

 

Master Class Zagreb 2019. „Emocionalni alati: Dođite do srži priče!“ je realiziran u suradnji s udrugom Otvorena medijska grupacija – O.M.G., uz potporu Hrvatskog audiovizualnog centra - HAVC.

 

Predavanje je otvoreno za javnost i predviđeno je naročito za pisce, studente, filmske i medijske profesionalce, istodobno promičući medijsku pismenost u zajednici i društvu.

 

Facebook event