Preskočite na glavni sadržaj

Radionica produkcije u Kino klubu Split

Od 12. do 14. studenog u Kino klubu Split (Ulica slobode 28, Dom mladih, 1. kat) održat će se Radionica produkcije pod vodstvom producenta Tibora Kesera. Prijave na radionicu otvorene su do 5. studenog 2019.!
vrijeme: 12.11.2019.
prijava: 05.11.2019
mjesto: Split; Kino klub Split, Ulica slobode 28, Dom mladih, 1. kat
url: https://www.facebook.com/kinoklubsplit

Na trodnevnoj radionici polaznici će se upoznati s ulogom producenta, ali i produkcijske kuće kroz čitav proces realizacije filma: od inicijalne ideje, tijekom razvoja projekta, snimanja i post-produkcije pa do plasmana i promocije na različitim prikazivačkim platformama, odnosno distribucije. Fokus radionice je usmjeren na produkciju nezavisnih filmova, dokumentarnih i igranih, a održavat će se u popodnevnim terminima po četiri sata svaki dan. Polaznici će dobiti priliku s mentorom raditi na vlastitim projektima.
 
Za članove kluba sudjelovanje na radionici je besplatno, dok za sve ostale cijena trodnevne radionice iznosi 150 kn. Broj mjesta je ograničen na 10 polaznika. U slučaju povećanog interesa, selekciju će vršiti voditelj radionice na osnovu dodatne dokumentacije. Prednost će imati polaznici koji već pripremaju vlastite projekte za realizaciju. Projekti mogu biti u različitim fazama realizacije.
 
Prijaviti se možete putem online obrasca OVDJE.