Preskočite na glavni sadržaj

Humanitarni koncert ansambla 4 Tenora u Osijeku

Hrvatski ansambl 4 Tenora, 5. prosinca 2019., gostuje u Osijeku, u Sportskoj dvorani „Gradski vrt“ (mala dvorana). Gala koncert ansambla organizira Inner Wheel klub Osijek, i to u povodu Dana grada Osijeka, u dobrotvorne svrhe, za potrebe Centra „Ivan Štark“.
vrijeme: 05.12.2019.
mjesto: Osijek

Ovaj put Klub namjerava pomoći Centru za odgoj i obrazovanje „Ivan Štark“ u opremanju dodatnih prostora na njegovoj izmještenoj lokaciji u Briješću za prihvat novih korisnika poludnevnoga boravka za osobe s intelektualnim teškoćama koje su starije od 21 godine. Centar „Ivan Štark“ je odgojno-obrazovna ustanova za djecu i odrasle osobe s intelektualnim i drugim teškoćama u razvoju koji žive i djeluju u gradu Osijeku.

Prodaja ulaznica počinje u petak, 25. listopada 2019. godine. Ulaznice će se moći kupiti na dva pretprodajna mjesta u gradu Osijeku: blagajni Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića (Trg bana Josipa Jelačića 19) svakog radnog dana (od ponedjeljka do petka) od 8 do 15 sati te na blagajni kina Urania (Ulica Vjekoslava Hengla 1) svakoga dana od 17 do 21,30 sati, a prodavat će se i online, putem sustava Eventim. Cijene redovnih ulaznica (tribine i parter) u pretprodaji do 25. studenoga 2019. iznosit će 100 kuna, a nakon toga datuma cijena će biti 120 kuna. Osigurana su i VIP mjesta (prva tri reda u parteru) po cijeni od 150 kuna. Kapacitet sjedećih mjesta u maloj dvorani ograničen je na 1400.

https://www.facebook.com/the4tenors/