Preskočite na glavni sadržaj

Too Loud Fest 2019

U Zagrebu se 19. i 20. listopada održava Too Loud Fest 2019. Na trećem izdanju festivala, predstavit će se najnovija tehnološka dostignuća u audio/video industriji, uključujući i svjetske premijere, a posjetitelji će moći uživati u najboljem zvuku i slici, slušati omiljenu glazbu na jedinstven način, prisustvovati koncertima te sudjelovati na radionicama i prezentacijama na kojima će doznati najnovije informacije iz sasvim drugačijeg svijeta glazbe.
vrijeme: 19.10.2019.
mjesto: Zagreb
url: https://tooloudfest.com/

Najveća novost festivala je još jedna lokacija, novoizgrađeni Hilton Garden Inn hotel, smješten u neposrednoj blizini DoubleTree by Hilton hotela, koji je već tradicionalna lokacija održavanja festivala.
 
Posjetitelje kao i svake godine očekuje obilje dobre glazbe, mnogobrojne ekskluzivne premijere, radionice i čak više od 35 renomiranih domaćih i stranih izlagača audio i video opreme, kao i glazbeni izvođači.
LG, Yamaha, Technics, Sonus faber, Philips, KEF, Bowers & Wilkins, NAD, Tannoy, Harman Kardon, McIntosh, samo su neki od svjetskih brendova čije ćete proizvode moći vidjeti, čuti, isprobati, a kao i svake godine brojni distributeri nosača zvuka pripremili su za posjetitelje festivala vinile i CD-e po posebnim, promotivnim cijenama.
 
Prema riječima entuzijasta vrhunskog zvuka i organizatora Too Loud Festa, Nebojše Uglješića, festival je namijenjen svima, a cilj festivala je jednostavan – upoznati ljude s vrhunskom kvalitetom zvuka i slike te pritom pružiti dobru zabavu.
 
Ulaznice su dostupne putem online Ticketshop.hr sustava i iznose 35 kuna za jedan dan i 50 kuna za dva dana festivala. Mogu se kupiti i na dane festivala na blagajni DoubleTree by Hilton Hotela Zagreb i Hilton Garden Inn hotela te na Ticketshop.hr prodajnim mjestima. Kupljena ulaznica vrijedi za ulaz u oba hotela.
 
https://www.facebook.com/tooloud.blog/