Preskočite na glavni sadržaj

Filmska i video radionica: Snimi svoj film – postani Hitchcock

U Centru za kulturu Trešnjevka krenuli su upisi za filmsku i video radionicu pod nazivom 'Snimi svoj film - postani Htichcock'. Radionice započinju 21. listopada i održavat će se ponedjeljkom i srijedom od 20,30 do 22 sata u video učionici Centra, dok će se dio predavanja realizirati na ADU.
vrijeme: 21.10.2019.
mjesto: Zagreb; Centar za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1
url: http://www.cekate.hr/
Voditelj radionice je Vedran Mihletić, profesor na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu i inicijator - utemeljitelj Odsjeka produkcije i dodiplomskog studija Produkcije pri Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

 

Ova filmska i video radionica namijenjena je svim uzrastima, a program je posebno koristan srednjoškolskoj populaciji i studentima te je odlična priprema za sve koji žele upisati Akademiju dramskih umjetnosti i baviti se filmom i videom. Nakon deset teoretskih predavanja i radionica polaznici, po pripremljenim scenarijima, uz mentorski nadzor voditelja snimaju vlastiti film te ga montiraju u profesionalnom montažnom studiju. Na završnoj projekciji predstavljaju svoj rad javnosti.

 

Polaznici će imati priliku učiti i od različitih predavača budući da će svaka specifična tema ugostiti relevantne profesore s Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu kao i renomirane autore iz profesionalne prakse.

 

Cijena radionice iznosi 800 kuna, uz mogućnost plaćanja u dvije rate, a polaznici koji se upišu do 11. listopada 2019. ostvaruju pravo na popust u iznosu od 30%.

 

Više o samoj radionici možete pročitati ovdje.