Preskočite na glavni sadržaj

Ful kulturno 2019. - predstavljanje nagrade je OTKAZANO!

Napomena: Predstavljanje nagrade planirano za 26. rujna je otkazano.
vrijeme: 26.09.2019.
mjesto: Zagreb; Hoću knjigu, Bogovićeva 7
url: https://www.fulkulturno.com/
Natječaj je i dalje otvoren do 15. listopada.

(D.H.F., 26.09.2019)

---
Natječaj za najbolji niskobudžetni projekt u kulturi koji promiče pisanu riječ, Ful kulturno, glavnu nagradu dodjeljuje upravo s ciljem poticanja aktivnosti brendinga u kulturi. Poticaj je onim projektima koji su, usprkos malom budžetu, uspješno kreirali i plasirali svoj proizvod, te tako pronašli put do publike koja ga voli. Predstavljanje nagrade održat će se 26. rujna, u 18 sati, u knjižari 'Hoću knjigu', Bogovićeva 7.

Članice neovisnog vijeća (Sanja Rocco, mr. sc., v. pred., Poslovno Veleučilište Zagreb; Sandra Pocrnić Mlakar, urednica, novinarka, vlasnica izdavačke kuće Beletra; Romana Lekić, dr.sc., prof. Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment; Alis Pečarić Marić, influencerica i blogerica, vlasnica brenda čitaj knjigu; Dorotea Milas, mag.phil. et mag.rel., MA, Prodekanica za stručni i znanstveni rad, Vice Dean for Science, Poslovno Veleučilište Zagreb i članica upravnog odbora zaklade Kultura Nova; Vlatka Kamenić Jagodić, Direktor korporativnog marketinga i općeg informiranja, Končar – Elektroindustrija d.d.; Lea Brezar, CEO Dhar media, vlasnica licence Superbrands Hrvatska i časopisa Brend kultura) koje odlučuje o finalistima i pobjedniku, redom stručnjaci iz područja brenda, marketinga i kulture, predstavit će nagradu i odgovoriti na pitanja: je li, i zašto, kulturi potreban brend? Može li književnost bez njega?

Sve informacije o natječaju i projektu FUL KULTURNO, kao i obrazac za prijavu, dostupni su na linku: https://www.fulkulturno.com/