Preskočite na glavni sadržaj

Dan otvorenih vrata POU Zagreb

U četvrtak, 26. rujna, od 8 do 20 sati, Pučko otvoreno učilište Zagreb prezentirat će se putem Dana otvorenih vrata, a građane očekuje niz različitih besplatnih događanja i sadržaja.
vrijeme: 26.09.2019. 8-20 h
mjesto: Zagreb; POU Zagreb, Ulica grada Vukovara 68
url: https://www.pou.hr/

Pučko otvoreno učilište Zagreb njeguje dugogodišnju tradiciju kvalitetnih obrazovnih i kulturnih programa, po čemu je prepoznatljivo u Gradu Zagrebu, ali i šire. Ovim Danom još jednom želi pružiti sve potrebne informacije građanima o našim programima te ih uputiti kako da ostvare svoje želje i potrebe u obrazovanju ali i da aktiviraju svoju kreativnost upisom nekog od naših mnogih hobističkih programa.


Program Dana otvorenih vrata donosi ponešto za svakoga: od ranog jutra dijeli se dobro štivo; Knjižnica pučkog otvorenog učilišta Zagreb osigurala je određeni broj primjeraka knjiga koje vam ovom prilikom daruju. Uzmite pauzu na poslu i dođite na pokaznu radionicu Pilatesa, koncert Ansambla ili pak povedite svoje najmlađe na dječje radionice koje su organizirane ispred Pučkog otvorenog učilišta Zagreb. Jezični kafić za Sveučilište treće životne dobi organiziran je u glavnom holu u jutarnjim satima te će u obliku pokazne radionice pripadnicima treće životne dobi dočarati kako se brzo i efikasno može učiti novi jezik. Tu su i radionice nakita i tkanja te  tradicionalna radionica keramike, koja će se izvoditi u kabinetu specijaliziranom za rad s keramikom.


Poslijepodne iskoristite priliku za besplatnu manikuru u glavnom holu te ne propustite degustaciju piva i hrvatskih tradicionalnih jela. Tu je još mnogo sadržaja, koji možete pronaći u našem rasporedu programa.