Preskočite na glavni sadržaj

Marissa Nadler u 'Močvari' 21. rujna

Američka kantautorica Marissa Nadler nastupit će u zagrebačkom klubu 'Močvara' u subotu, 21. rujna, gdje će predstaviti svoj osmi studijski album 'For My Crimes', najavili su organizatori koncerta Začarana Močvara i Hangtime Agency.
vrijeme: 21.09.2019.
mjesto: Zagreb; klub Močvara, Trnjanski nasip bb
url: http://www.mochvara.hr
Nadler je u Hrvatskoj zadnji puta nastupila prije tri godine, a njezin stil karakteriziraju iznimni vokal i mješavina žanrova poput folka, indie rocka, dream popa i americane.

Prvi album "Ballads of Living and Dying" izdala je 2004. godine, a 2008. osvaja nagradu za kantautora godine na dodjeli glazbenih nagrada Boston Music Awards.

Jedan od najboljih albuma Marisse Nadler, smatraju kritičari, jest "July" iz 2014. godine, na kojem se nalazi i njezina najpoznatija pjesma "Dead City Emily". Kritičari često za nju kažu da ima "glas kao sirena", a albume joj krasi "zlokobna atmosferičnost".

"For My Crimes" osmi je studijski album u 20-godišnjoj karijeri, također je izdala mnogobrojne singlove, a često su joj albumi objavljeni i besplatno.

Prije koncerta Nadler nastupit će kantautor Sir Croisssant iz Banja Luke, pravog imena Igor Božanić. Iako ima 17 godina, Božanić je već nastupio diljem regije, a nekoliko puta u Hrvatskoj i u Močvari. (Hina)