Preskočite na glavni sadržaj

Najava raspisivanja Poziva za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2020. godinu

Nakon obavijesti da će Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi biti raspisan 4. rujna s rokom prijave do 4. listopada 2019. godine i da se prijaviteljima omogućuje usluga kroz sustav e-Pisarnica, objavljujemo dodatne informacije o postupku prijave. 
vrijeme: 30.08.2019.
url: https://www.min-kulture.hr/
Sve natječajne procedure osigurat će se kroz sustav e-Pisarnice, a provodit će se bez potrebe podnošenja i slanja dokumenata u papirnatom obliku, što će rezultirati smanjenjem administracijskih troškova i pravovremenom objavom rezultata natječaja.

 

Nakon potrebne autentifikacije putem Nacionalnog identifikacijskog i autentifikacijskog sustava (NIAS), svaka osoba moći će pristupiti novoj usluzi e-Pisarnica. Detaljne informacije o sustavu e-Građani i načinima prijave su dostupne na mrežnoj stranici: https://gov.hr/e-gradjani/o-sustavu-e-gradjani/1584.

 

Nova usluga e-Pisarnice, koja će biti dostupna putem mrežnih stranica Ministarstva, omogućit će korisnicima prijavu na natječaje putem sustava e-Prijavnice unutar kojih će se nalaziti i potrebne upute za podnošenje prijava elektroničkim putem. Više…