Preskočite na glavni sadržaj

Poziv za sudjelovanje u projektu "Šetnje Zvijezdom" (u okviru ESF 54+)

Nakon lipanjske uspješne izvedbe mjuzikla i igrokaza u sklopu projekta "Nove ideje u starim prostorima – socijalno uključivanje kroz kulturu i umjetnost", udruga KA-MATRIX poziva sve zainteresirane građane koji su navršili 55 godina pa nadalje za prijavu na zadnju aktivnost u okviru projekta – "Šetnje Zvijezdom".
prijava: 30.08.2019
mjesto: Karlovac
url: http://www.ka-matrix.hr

Prvo druženje započinje već početkom rujna dok će se aktivnost odvijati kroz tri mjeseca u kojima će sudionici sudjelovati u istraživanju povijesnih činjenica kroz razne metode i uz stručno vodstvo. Konačnu šetnju prezentirati će javnosti u studenome na odabranim lokalitetima unutar Zvijezde. Kako bi svoj zadatak što bolje ispunili, organizirati će se i studijsko putovanje na Secret Zagreb, a sve aktivnosti unutar projekta su besplatne. Dosadašnja iskustva sudionika kroz provedbu prvog amaterskog mjuzikla u Karlovcu i zanimljivog igrokaza "Turci na Dubovcu – kulinarski pohod", više je nego pozitivna, pa svakako možemo reći kako će i ova zadnja projektna aktivnost imati mnogo zanimljivosti, druženja, zabave i učenja.

Broj mjesta je ograničen na 10 sudionika, pa se mole svi zainteresirani da se prijave do 30.08.2019. godine putem e-maila: manuela@ka-matrix.hr ili na broj 095/444 6880.

Cilj ovog projekta je povećati socijalnu uključenost osoba starijih od 54 godine kroz kulturno umjetničke sadržaje te poboljšati zdravlje i dobrobit osoba starijih od 54 godine kroz sudjelovanje u umjetničkim praksama koje se bave zajednicom.

Ukupna vrijednost projekta je 539.224,35 kuna. Projekt se provodi uz financijsku podršku Europske unije (u iznosu od 458.340,69 kuna sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda) i Ministarstva kulture Republike Hrvatske (u iznosu od 80.883,65 kuna). (KA-MATRIX)