Preskočite na glavni sadržaj

Anna Oxa nastupa na Tvrđavi sv. Mihovila

Talijanska diva Anna Oxa, koju često nazivaju i 'Glas i srce' zbog unikatnog, moćnog vokala i emotivne interpretacije, 30. srpnja nastupa na Tvrđavi sv. Mihovila, najavio je u ponedjeljak organizator Tvrđava kulture Šibenik.
vrijeme: 30.07.2019.
mjesto: Šibenik, Tvrđava sv. Mihovila
url: https://tvrdjava-kulture.hr/

"Od prvih glazbenih koraka pod svjetlima pozornice Sanrema do danas ne prestaje plijeniti pažnju i oduševljavati publiku svojim koncertnim nastupima. U četiri desetljeća bogate karijere otpjevala je pjesme koje su prerasle u bezvremenske hitove, primjerice È tutto un attimo i Senza pietà", ističe se u priopćenju.

Zadnjim albumima, navodi se, Anna Oxa se okrenula stvaranju orkestralnog zvuka i ritma obilježenog etno elementima. "Glazbena kameleonka poznata je po zanimljivim i stiliziranim nastupima, a što je pripremila šibenskoj publici sutra će otkriti svi koji se nađu na tribinama najljepše jadranske pozornice", poručio je organizator.

Uz poruku 'prepustite se razornoj snazi vokala glazbene ikone' pozvao je ljubitelje dobre glazbe da ih posjete.

"Svojim umijećem i karizmom Anna Oxa intrigira publiku od samih početaka karijere. Zaslugom unikatnog, moćnog vokala i emotivne interpretacije, često ju nazivaju 'Glas i srce', zaključeno je.

Glazbenu podlogu večeri ispunit će uigrani selektori kolektiva 'Hrvatska Funk Delegacija' -Slipmat, D-Gree i Borovich, a u žanrovskom miksu naći će se soul, funk i groove majstorski uigranih DJ-eva, najavljeno je u priopćenju.

Tvrđava kulture Šibenik je javna ustanova koja upravlja objektima fortifikacijskog sustava Grada Šibenika. Provodi, afirmira i potiče kulturno-umjetničko stvaralaštvo, te koordinira kulturno-umjetničke aktivnosti od interesa za grad Šibenik u svrhu kulturnog, turističkog i gospodarskog razvoja Grada. (Hina)