Preskočite na glavni sadržaj

Vrtni đir: David Rovis

David Rovis održat će performans pod nazivom 'Tabula rasa' u utorak, 16. srpnja, u 21 sat, u Gradskoj radionici u Puli. Ideja za ovaj performans nastala je kroz suradnju s Gradskom radionicom na radionicama zidnog slikarstva u sklopu projekta FreeZURA.
vrijeme: 16.07.2019. 21 h
mjesto: Pula, Gradska Radionica, Ulica Ljudevita Posavskog 10
url: http://gradska-radionica.hr/
Rađamo se kao prazna ploča, a kroz osobnu priču, koristeći se plesom, bojom i platnom kao sredstvom izražavanja, umjetnik će ispričati što je u njegovome životu ostavilo trag. Rađamo li se kao prazna ploča ili smo slika koja započinje kao prazno platno?

 

David Rovis rođen je 2002. godine u Puli, a umjetnošću se bavi od djetinjstva. Aktivan je član Dramskog studija Istarskog narodnog kazališta u Puli gdje stječe osnovna znanja o glumi i pokretu, suvremenom plesu i baletu. Sudjelovao je u više profesionalno produciranih predstava, performansa i videospotova kao član dramskog studija i surađivao s različitim redateljima na više područja performativnih umjetnosti. David je upravo završio treći razred srednje glazbene škole u Puli s usmjerenjem glazbene teorije, a odnedavno se amaterski bavi i slikarstvom.

 

Ulaz na programske aktivnosti Gradske radionice je besplatan!

 

Program Gradske radionice financijski podržavaju Ministarstvo kulture RH i Grad Pula.