projekcija

5. DriveINkino Zagreb


vrijeme: 22.04.2017. - 30.04.2017.
mjesto: Zagreb; Prisavlje

U Zagrebu će se 22., 23., 29., i 30. travnja 2017. godine održati peto po redu DriveINkino. Radi se o inovativnom projektu koji spaja sve generacije i popularnu tradiciju gledanja filmova iz udobnosti automobila.

Filmovi se projiciraju na Airscreen filmskom platnu dijagonale 12 metara na kojem ih posjetitelji mogu gledati  iz udobnosti vlastitih automobila, a tom jedinstvenom ugođaju pomaže i projekcija zvuka putem FM frekvencija na radio prijemniku u automobilu.
 
Važno je napomenuti da je ulaz besplatan,  a lokacija ostaje ista kao i prethodnih godina -  parkiralište i poligon Kockica (Cvjetno naselje).

Također, projekt ima izniman kulturni značaj jer nastoji obogatiti kulturno-zabavnu ponudu grada Zagreba tako da se svim građanima pruži mogućnost druženja, zajedništva i upoznavanja. To je prepoznala i Turistička zajednica grada Zagreba koja mu pruža podršku od samog početka.

Ove godine Hrvatska studentska asocijacija ima cilj posjetiteljima pružiti  obogaćenu ponudu kako bi s njima proslavili jubilarnih pet godina DriveINkina Zagreb.

Poligon se svakog dana otvara od 18.30 sati, dodatni sadržaji počinju u 19 sati, a projekcije filmova u 21 sat.

Sve informacije o projektu možete pratiti na službenoj Facebook stranici...

(R.P.B., 21.04.2017)