Preskočite na glavni sadržaj

Otvorene prijave za volontiranje na 28. DHF-u

Izvrsnu priliku za stjecanje uvida u sve segmente organizacije filmskog festivala i stanje suvremene hrvatske filmske produkcije svih rodova, kao i za dobru zabavu na većinski open air događaju nudi volontiranje na 28. DHF-u (14. – 18. lipnja 2019.). Natječaj je otvoren do 1. lipnja 2019.!
prijava: 01.06.2019
url: http://danihrvatskogfilma.net/
 

Dani hrvatskog filma (DHF) tradicionalna su smotra najboljih domaćih kratkih i srednjemetražnih igranih, dokumentarnih, eksperimentalnih, animiranih i namjenskih filmova koja od 1992. na jednom mjestu okuplja hrvatske filmske zvijezde, nudeći i pogled u našu filmsku baštinu te kinematografije drugih zemalja. Uz filmski program, festival donosi i izložbe, okrugle stolove, tribine, promocije knjiga te bogat kulturno-zabavni sadržaj.

 

Savjesni i dinamični kandidati stariji od 18 godina, skloni filmskoj umjetnosti i uzbudljivoj festivalskoj svakodnevici pozivaju se da odvoje malo slobodnog vremena i pridruže se timu 28. DHF-a. Raspoloživa volonterska mjesta uključuju pomoć u radu u kino dvoranama, na festivalskim blagajnama, u sektorima popratnih događanja, promocije i press službe.

 

Pogledajte kako je bilo prošle godine: https://bit.ly/2IeEgi2

 

Festival se održava od petka 14. do utorka 18. lipnja 2019. na platou iznad Kina Tuškanac, u Kinu Tuškanac, Centru za kulturu Trešnjevka i Parku Stara Trešnjevka te u Kulturnom centru Mesnička.

 

Prilikom prijave potrebno je poslati biografiju i kratko motivacijsko pismo uz dodatne napomene o željenom sektoru i terminima raspoloživosti na e-mail Službe za volontere DHF-a: volonteri@danihrvatskogfilma.net.

 

Za dodatne informacije i pitanja vezana uz prijavu kandidati se mogu obratiti na istu e-mail adresu.