Preskočite na glavni sadržaj

Predstavljanje Zbornika posvećenog Mirjani Benjak u Muzeju Lapidarium

Predstavljanje Zbornika 'Ususret dijalogu' posvećenog profesorici Mirjane Benjak, u izdanju Muzeja-Museo Lapidarium, Filozofskog fakulteta Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Ljubljani, održat će se u Muzeju Lapidarium, Novigrad, u subotu, 25. svibnja 2019. u 20.00 sati.
vrijeme: 25.05.2019.
mjesto: Nivigrad, Muzej Lapidarium
 
Mirjana Benjak svojim je bogatim znanstveno-istraživačkim, pedagoškim i stručnim radom te društvenim i kulturnim angažmanom u duhu interkulturalizma promovirala svoj matični fakultet, svoj grad Novigrad-Cittanovu, Istru i Hrvatsku, i to ne samo u susjedstvu (pogotovo Sloveniji), nego i šire. Ovom joj knjigom njezine učenice i učenici, studentice i studenti, suradnice i suradnici, kolegice i kolege, prijateljice i prijatelji, Novigrađanke i Novigrađani iskazuju zahvalnost i poštovanje.

Sudjeluju: Vesna Požgaj Hadži, Jerica Ziherl, Marko Ljubešić (urednici Zbornika), Ivo Pranjković (recenzenti),Anteo Milos (gradonačelnik Grada Novigrada-Cittanova), Vladimir Torbica (pročelnik Upravnog odjela za kulturu Istarske županije i predsjednik Gradskog vijeća Grada Novigrada-Cittanova) i Sanja Beba Bosnić.

http://www.muzej-lapidarium.hr/