Preskočite na glavni sadržaj

Skup knjižničara povodom 40. obljetnice koprivničke bibliobusne službe i 10. obljetnice križevačke bibliobusne službe

Skup knjižničara četiriju hrvatskih županija održat će se u petak, 17. 5., s početkom u 9 sati u Knjižnici i čitaonici 'Fran Galović' Koprivnica. Povod je obilježavanje važnih obljetnica u kulturnoj povijesti Koprivničko-križevačke županije - 40. obljetnice bibliobusne službe Knjižnice i čitaonice 'Fran Galović' Koprivnica i 10. obljetnice bibliobusne službe Gradske knjižnice 'Franjo Marković' Križevci.
vrijeme: 17.05.2019.
mjesto: Koprivnica; Knjižnica i čitaonica Fran Galović, Zrinski trg 6
url: https://www.facebook.com/KnjiznicaFranGalovicKoprivnica
Tom prigodom održat će se u koprivničkoj knjižnici 37. skupština Društva knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog prigorja koja okuplja knjižničare iz Virovitičko-podravske županije,  Bjelovarsko-moslavačke županije i Koprivničko-križevačka županije. Posebni gosti će biti knjižničari iz susjedne Međimurske županije, koji će sa svojim bibliobusom sudjelovati na Festivalu bibliobusa zajedno s koprivničkim bibliobusom i križevačkim biblikombijem ispred koprivničke Knjižnice od  8.30 do 13.30 sati. Posjetit će ih djeca iz koprivničkih dječjih vrtića i osnovnih škola, a pozivaju se i odrasli da proslave rođendane naših putujućih knjižnica uz pričanje priča i vesela iznenađenja. 

 

U sklopu 37. skupština Društva knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog prigorja održat će se stručni dio na temu „Inkluzivnih knjižničnih usluga“ i radni dio. Usto, svoje knjige predstavit će prigodnim izložbama nakladnici Meridijani i Šareni dućan, a naš kraj predstavit će i Folklorni ansambl Koprivnica s izvedbom tradicijskih podravskih pjesama.