Preskočite na glavni sadržaj

Otvoren Javni poziv za sufinanciranje umjetničkih i dokumentarističkih djela o Domovinskom ratu u 2019. godini

S ciljem očuvanja stečevina i ublažavanja negativnih posljedica Domovinskog rata kroz poticanje stvaranja umjetničkih i dokumentarističkih djela o Domovinskom ratu, Ministarstvo hrvatskih branitelja objavljuje Javni poziv za sufinanciranje umjetničkih i dokumentarističkih djela o Domovinskom ratu sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2019. godini. Poziv je otvoren do 16. svibnja!
prijava: 16.05.2019
url: https://branitelji.gov.hr/
Svrha i cilj ovoga Javnog poziva je promicanje vrijednosti Domovinskog rata na temelju Strateškog plana Ministarstva hrvatskih branitelja za razdoblje 2019. - 2021., kroz razvoj i promicanje audiovizualne kulture te Programa sufinanciranja audiovizualnih djela o Domovinskom ratu.

 

Zahtjev za sufinanciranje mogu podnijeti pravne osobe i obrti registrirani za proizvodnju audiovizualnih djela i upisani u odgovarajući registar u Republici Hrvatskoj ili drugoj članici EU te nezavisni producenti/ice, zajednički s redateljima/icama, sa scenarijem za koji su stekli autorska prava ili potpisali rezervaciju tj. opciju s autorom/icom, u svrhu snimanja audiovizualnog djela. Neće biti razmatrane prijave redatelja/ica i producenata/ica koji nisu ispunili obveze s osnova javnih davanja, kao niti prijave poduzetnika u blokadi, stečaju ili likvidaciji.

 

Sva ostala dokumentacija te uvjeti prijave dostupni su na ovoj poveznici!
 

Izvor: HAVC