Preskočite na glavni sadržaj

'Ti, ja i moja mama' promovira novi album u 'Saxu'

Bend zapažen po izrazito atmosferičnim pjesmama te egzistencijalističkim tekstovima koji propituju prolaznost, rastanak, osjećaj besmisla, pa na kraju i strah od smrti koncertno će promovirati svoj album 'Teška kao dno' u klubu Sax! ovu subotu, 27. travnja, s početkom u 21,30 sati.
vrijeme: 27.04.2019. 21,30 h
mjesto: Zagreb; klub Sax!, Palmotićeva ulica br. 22
url: http://www.sax-zg.hr
'Ti, ja i moja mama' album "Teška kao dno" izdali su za Aquarius records, produkciju potpisuju Dražen Gavrilović, Sandra Sobočanec i Berko Muratović, a mastering Pavle Miholjević. "Teška kao dno" se može poslušati na linku.

 

Bend čine - Martina Zvonić (pjevačica), Ana Opalić (klavijature, druga gitara, prateći vokal), Sandra Sobočanec (električna gitara), Helena Ernoić (bas) i Berko Muratović (bubanj i perkusije).

 

Grupa podrške u Saxu bit će Sjeverozapad, novi bend na zagrebačkoj sceni kojeg čine glazbenici koji su bili, ili još uvijek jesu, stalni ili gostujući članovi cijelog niza bendova, kao što su Svemir, Denis Katanec Okanagan Ltd, Nebo Roza, Radost! ili Drvored.

 

Specifičnost benda je tematika koju obrađuju, a to je ciklus pjesama Stojana Vučićevića pod nazivom “Potpuna pomrčina Sunca na otoku Grguru petnaestog veljače 1961”, kojeg su uglazbili. Radi se o stihovima vezanima za pjesnikovo izdržavanje kazne na Svetom Grguru, otoku tri kilometra udaljenom od poznatijeg Golog otoka, s kojim je Grgur osim geografskog položaja dijelio i namjenu – na njemu nalazila se kaznionica za žene i mlade...

 

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti u pretprodaji po cijeni od 30 kn dok će na dan koncerta iznositi 50 kn, a prodaju se na blagajni kluba Sax! - na adresi Palmotićeva 22/2.